OM OSS

AXAECO


Axaeco tilbyr kvalitetsprodukter for trekkhunder og aktive hunder. Hundeutstyr med nyskapende design og avansert teknologi er produsert både i Sverige og Italia.

Henry Coronica er en dyktig hundekjører med lang erfaring fra hundeløp. Han har stiftet Axaeco AB i 2007. I dag er hovedkontoret i Gafsele i Sverige. 

Axaeco støtter de største hundeløpene i Norge, Sverige og Finland. Med spesiell fokus på "BEST DOG CARE AWARD".

 

Lurer du på hva Axaeco står for? Selskapet ble oppkalt etter Axa & Co. Axa var Henry sin første trekkhund. Per i dag er det svenske merket representert i flere land i Europa. Les mer om Axaeco AB i Sverige her.AXAECO NORWAY


Axaeco Norway er distributør for Axaeco sine produkter i Norge. Vi leverer til hele fastlandet, samt Svalbard og Jan Mayen.

Vi har begynt vårt samarbeid med Henry Coronica våren 2019 for å tilby Axaeco produkter i Norge. I tillegg til nettbutikken vår, skal vi jobbe for å være synlig på forskjellige arrangementer og løp.


SANDBAKKEN SPORTSSTUE AS er basert i Østmarka ved Oslo og er virksomheten som står bak Axaeco Norway. Vi er selv aktive hundekjørere og har per i dag en kennel på 12 Alaska huskier. Vi har fått god erfaring fra lange turer med hundespann da vi bodde på Svalbard. Siden vi har flyttet til fastlandet, satser vi på langdistanse løp. Vi vet at i begge situasjoner er hundeutstyr en viktig del av en god opplevelse!

OSS BAK AXAECO NORWAY


GUNN


SEBASTIEN