KJØPSVILKÅR

BETALINGSVILKÅR


Alle priser er oppgitt i norske kroner inkl. mva., uten fraktkostnader. 

Porto (fastpris) kommer i tillegg til prisen ved utsjekking.


Når man handle med leveringsadresse på Svalbard, blir varene fakturert momsfritt.  

Noen pakketjenester til Svalbard får et fast pristillegg.

VIKTIG! Fraktgebyr (maks porto) er beregnet automatisk ved utstjekking. Ved sending av små pakker/konvolutter blir "svalbardtillegg" ikke inkludert i porto.


Vi sender ePostfaktura / eFaktura i VIPPS til alle våre kunder på kort tid etter vi har fått bestillinger.

Handler du som bedrift,  kan vi sende EHF-faktura også.


Det tilkommer ikke noe ekstra gebyr i nettbutikken for denne typen betaling.


Vi sender varene når beløpet er mottatt på kontoen vår.


I noen tilfeller kan vi sende varene før betaling. Faktura er sendt per epost og har en betalingsfrist på 14 dager. Dersom må vi sende en purring, kommer et purregebyr.

LEVERING


Normal forsendelsestid er 2-7 arbeidsdager til adresser i Norge. Varene sendt med båt til Svalbard kan ta lengre tid. 

På røde dager vil både utsending og transporttid være lengre enn de nevnt ovenfor. FRAKT


Vi sender våre varer med Bring/Posten så langt dette er mulig.

For noen produkter er imidlertid sending med Bring eller Posten umulig på grunn av vekt eller størrelse. Frakt på disse produktene må avtales i hvert enkelt tilfelle og fraktkostnad kommer i tillegg til prisen oppgitt i nettbutikken. Kunder blir informert om fraktgebyr før faktura blir sendt. 


Kunden står fri til å kansellere bestillingen dersom fraktkostnaden viser seg å bli for høy, eller ved andre komplikasjoner.


Informasjon om at varene er sendt kommer per epost sammen med sporingsnummeret og eventuelt ekstra detaljer.


HENTING


I dette tilfellet må kunden gi beskjed ved utskjekking slik at vi sender faktura uten fraktgebyr. Når vi har mottatt beløpet, avtaler vi henting direkte på lageret, eventuelt på arrangementer/samlinger.

ANGRERETT & REKLAMASJON


Private som kjøper en vare på internett har normalt 14 dagers angrefrist i henhold til norsk lov. I alle forsendelser fra oss til privatpersoner vil det følge med et angrerettskjema. Angreretts skjema kan også fås tilsendt ved å sende oss en mail her.


Varen skal da returneres i ubrukt tilstand i originalemballasjen.


Med mindre det er snakk om defekt eller feil vare, eller dersom annet er avtalt med Axaeco Norway, så skal returkostnadene dekkes av kjøper.


NB! Varer som returneres til oss i postoppkrav eller “mottaker betaler frakt” vil ikke bli hentet. Returen bør skje i registrert postpakke, da bortkommen post i brevsending sjelden kommer til rette og produktet er kundens ansvar frem til det er registrert mottatt hos Sandbakken Sportsstue AS. Angreskjema skal alltid fylles ut. Reklamasjonsrett etter kjøpslovens bestemmelser.UAVHENTEDE LEVERANSER  


Uavhentede varer som kommer i retur til oss vil bli oppbevart hos oss i påvente av at kunden tar kontakt. Deretter vil vi avtale med kunden hva vi skal gjøre for at han/hun skal få varen sin. Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet.


For å få tilsendt varen på nytt, må kunden betale fraktkostnaden på nytt. RETURADRESSE


Axaeco Norway

v/ Sandbakken Sportsstue AS

Enebakkveien 870

1404 Siggerud


epost: info@axaeco-norway.no